Over Ons

Rolph Lieverse

Geboren 3 juli 1969 te Lisse. Na de lagere school en MAVO, opleiding gevolgd aan de Joh. Enschede MEAO te Haarlem. Na school ben ik gaan werken bij de firma Swets & Zeitlinger in Lisse. Hier verschillende functies vervult van administratief medewerker, sales, teamleader tot business analist binnen de Business Technology afdeling. Helaas is het bedrijf in september 2014 failliet gegaan. Per december 2015 werk ik als functioneel applicatiebeheerder bij SOS International in amsterdam.

Een van mijn hobby’s is fotografie. Na jaren met het analoge toestel van mijn moeder geschoten te hebben, uiteindelijk zelf een Nikon F90x aangeschaft. Toen het digitale tijdperk aanbrak, deze vervangen door de Nikon D80. Hier schiet ik nog steeds mee. Voornamelijk hou ik van het maken van natuur- en landschapsfoto’s. Zo af en toe probeer ik wat foto’s te bewerken naar ZW en ook macro is een aparte uitdaging. Op deze site zijn dan ook vele foto’s te vinden die ik gemaakt heb. Verder hou ik van lezen en in eigen tijd wat websites bouwen. Hierbij maak ik gebruik van de CMS van Joomla! en WordPress.

In 2003 heb ik Nicole leren kennen en in 2007 zijn wij getrouwd.

Een andere passie is het fietsen. Regelmatig maken mijn vrouw en ik een fietstocht van zo’n 80km. Ook hebben wij inmiddels een 6-tal lange fietstochten gemaakt. Verslagen hiervan staan op deze site.

Nicole Prudon

Neem contact met ons op

15 + 6 =

3859 Hits Totaal 3 Hits Vandaag