Privacyverklaring

Privacyverklaring

Per 1 mei 2018 is het verplicht om een privacyverklaring te plaatsen om te voldoen aan de nieuwe Europese Privacywet. Hieronder kunt u lezen hoe dit voor deze website geregeld is.

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website en behandelen de persoonlijke informatie zeer vertrouwelijk.

  • Wij delen jouw persoonlijke gegevens nooit ongevraagd met anderen.
  • We vertellen hoe we jouw gegevens verzamelen en waarvoor we die gebruiken.
  • Het is altijd mogelijk om jouw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
     

Waarbij verzamelen en verwerken wij jouw persoonsgegevens:

  • Als je contact met ons opneemt via het contactformulier of per mail – wettelijke grondslag: toestemming.
  • Als je reageert op een blogpost – wettelijke grondslag: toestemming.
  • Om de bezoekersstatistieken te meten en te registreren door Google Analytics

Contact met ons opnemen

Contact met ons opnemen kan door ons contactformulier te gebruiken. Je bepaalt zelf welke informatie je ons geeft (naast de verplichte gegevens die we nodig hebben om te kunnen reageren)Wij sturen geen ongevraagde mails.

Reageren op een blogpost

Als je reageert op een blogpost geef je ons toestemming om de volgende gegevens te verzamelen en te verwerken:

  • Naam (schuilnaam) – verplicht – gepubliceerd op ons blog
  • E-mail – verplicht – niet gepubliceerd
  • De reactie – verplicht – gepubliceerd op ons blog
  • Datum en tijdstip van de reactie – automatisch gegenereerd – gepubliceerd op ons blog

Wat doen wij met deze gegevens?

Na elke reactie krijgen wij een notificatiemail met de ingevulde gegevens, zodat wij weten dat iemand een reactie heeft geschreven. Deze mail bewaren wij maximaal een half jaar op onze eigen computer.

Wij gebruiken jouw gegevens om jouw reactie publiceren onder het desbetreffende blogbericht. De reacties op ons blog blijven online zolang wij ons blog actief bijhouden of totdat wij een verzoek van jou krijgen om jouw reactie te verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

De verstrekte gegevens (behalve jouw e-mail) worden opgeslagen op de server van onze hostingprovider.

Jouw mailadres is nooit zichtbaar voor bezoekers. Wij slaan jouw mailadres niet op op de server. Jouw mailadres staat wel in de notificatiemail die wij ontvangen na een nieuwe reactie. Wij mailen alleen als daar noodzaak voor is.

Wij behouden te allen tijde het recht om zonder opgaaf van reden een (ongepaste) reactie te verwijderen.

Bezoekers onder 16 jaar

Wij verzamelen geen gegevens van websitebezoekers jonger dan 16 jaar, tenzij wij daarvoor toestemming hebben van ouder(s) of voogd. Het is voor ons onmogelijk om te controleren of een bezoeker daadwerkelijk ouder is dan 16 jaar. Mochten wij persoonlijke gegevens verzamelen, zonder toestemming, van iemand jonger dan 16 jaar, neem dan aub contact met ons op via mirjamenjohn@wij-wandelen.nl. In dat geval verwijderen wij desbetreffende gegevens.

Bezoekersstatistieken met Google Analytics

Om inzicht te krijgen in de bezoekers van onze website gebruiken wij Google Analytics.
Hiervoor wordt een klein stukje code gebruikt binnen de site waarbij Google Analytics een cookie plaats op je computer. 

Jouw IP-adres is geanonimiseerd, directe herleidbaarheid tot personen is daarmee uitgesloten.
Alleen wij hebben toegang tot de statistieken, niemand anders.
We delen geen gegevens met derden.

Met behulp van Google Analytics verzamelen we de volgende gegevens:

  • Geanonimiseerd IP-adres.
  • Bezochte pagina’s (titel en URL) en datum en tijdstip waarop deze bezocht zijn.
  • De URL van de pagina waarmee je op onze website bent gekomen.
  • De outlinks op onze website die verwijzen naar externe websites.
  • Gedownloade bestanden/foto’s.
  • Geschatte locatie: land, regio, stad (geen exacte geolocatie).
  • Overige gegevens: schermresolutie, lokale tijd van bezoeker, snelheid van de website, taal van de browser.
  • User agent van de browser: gebruikte browser, besturingssysteem, soort apparaat (computer, smartphone, etc.).

We verwerken deze gegevens om het gebruik en functioneren van onze website te analyseren. Door de privacybeschermende maatregelen die we nemen, is de impact op je privacy beperkt en vragen we niet apart om je toestemming.

Social media

Op onze site staat een button naar Facebook. Wij plaatsen zelf geen cookies van Facebook, maar Facebook zal dat wel doen. Wij hebben daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van Facebook om te lezen wat zij met jouw persoonsgegevens doen die zij via cookies verwerken.

Affiliate links

Op deze site kom je affiliate links en/of advertenties(reclame) tegen. Wij plaatsen geen (tracking)cookie maar de aanbieder doet dat wel. Hiermee herleiden zij dat jij vanaf deze site komt, zodat wij een beetje commissie krijgen na een eventuele aankoop van jou. Maar klik gerust, het kost jou helemaal niets extra. Het levert ons wel een hele kleine bijdrage op voor de site.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt te allen tijde het recht om:

  • Een geplaatste reactie laten verwijderen.
  • Jouw persoonsgegevens in te zien, te veranderen of te (laten) verwijderen.
  • De toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens.
  • Een verzoek in te indienen om jouw persoonsgegevens naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt hiervoor contact opnemen via het contactformulier.
    Een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Om zeker te weten dat jij gevraagd hebt om je gegevens in te zien, kunnen wij je om een kopie van je identiteitsbewijs vragen.

Wijzigingen in ons privacybeleid

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vind je de meest recente versie.

Vragen en/of opmerkingen

Als je vragen en/of opmerkingen hebt over dit privacybeleid, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

130 Hits Totaal 6 Hits Vandaag