Vanochtend vroeg wakker, half zes. Opgestaan om 7.45 het is bewolkt. We breken de tent op en nemen daarna het ontbijt.
We rijden weer terug naar de LF1 en volgen deze de hele dag. Het windje zit net als gisteren weer prima in de rug. Erg handig als we vandaag de Haringvlietdam, Brouwersdam en Oosterscheldedam moeten oversteken. We stoppen een keertje voor koffie, en later nog een paar keer om wat te eten.
Rond 16 uur komen we aan in Domburg en halen bij een super wat te eten voor vanavond en morgenochtend. Daarna op zoek naar een camping. In Domburg komen we wel verschillende bungalowparken tegen, maar geen verwijzing naar een camping.
Iets buiten Domburg vinden we twee bordjes voor een mini-camping. De eerste is vol maar bij de tweede hebben we meer geluk. Hoewel ook vol mogen we voor een stacaravan de tent neerzetten. De mensen zijn er niet en komen waarschijnlijk pas morgen.
De hele kuststreek zitten de campings vol, dus we hopen dat zodra we wat meer naar binnen gaan het niet zo’n groot probleem meer zal zijn.
De hele dag is het bewolkt gebleven en leek het er zelfs op dat het ging regenen. Maar gelukkig is het droog gebleven. Nu zien we zelfs wat gaten in de bewolking vallen.

1817 Hits Totaal 2 Hits Vandaag