Op 19 oktober is Nicole jarig en is er zelfs taart voor haar op de pousada waar we verblijven. Na het ontbijt worden we opgehaald door dezelfde taxi die oms ook gebracht heeft. In een kleine drie uurtjes rijdt hij ons naar Campo Grande waar we het vliegtuig nemen naar Sao Paulo. De vlucht gaat goed totdat we moeten gaan landen. Eerst moeten we even cirkelen omdat het te druk is om direct te kunnen lamden. Daarna maakt de piloot een doorstart vlak voor de landing. Door turbulentie was hij van koers geraakt en kwam niet meer midden op de baan uit. Gelukkig ging de tweede poging wel goed.

We nemen een taxi vanaf het vliegveld en zij snel in het hotel. Die avond eten we nog in een chique restaurant – Figueira Rubaiyat – voor Nicole haar verjaardag.

De volgende dag gaan we stad in met de metro. Deze werkt supergoed. Voor de lunch waren we uitgenodigd door Bruce, een schoolvriend van Nicole. Die avond ontmoeten we nog een zestal andere schoolvrienden van Graded.

De laatste dag gaan we opnieuw de stad in. We bezoeken o.a. een overdekte markt en bezoeken de Banespa Building – een hoog gebouw – voor een schitterend uitzicht over de stad.

 

2927 Hits Totaal 2 Hits Vandaag