Breda – 88 km
22 juli 2013
Vanochtend al om 6 uur opgestaan. Om de voorspelde hitte wat voor te blijven gaan we maar vroeg weg. Na een mooie zonsopgang zitten we om 7.10 uur op de fiets. We volgen nog steeds de LF13 en deze gaat via verschillende fietspaden en over dijkjes richting Brabant. Het Zeeuwse landschap is open vlak en biedt weinig schaduw. We rijden langs diverse velden, de ene gewoon grasland, dan weer aardappelen, uien, wortels, aardbeien.
Rond 9.30 gaan we op zoek naar een super om wat inkopen te doen. We moeten even van de route af, maar in Woensdrecht vinden we een AH. We kopen wat broodjes, drankjes voor de lunch en eten direct ook wat voor ontbijt, want dat hadden we zondag nergens kunnen kopen.
Daarna rijden we terug naar de route en pakken die verder op. De temperatuur is nu inmiddels al naar de 26 graden gestegen. Gelukkig gaat de route vanaf nu wat meer door de bossen en dat is een hele verademing.
Rond 11.30 ploffen we toch maar ergens neer in de schaduw om wat te eten en te rusten.
Omdat we nog maar 20 km moeten naar de camping, stappen we om 13.00 uur weer op de fiets voor het laatste stukje. De camping hadden we gisteravond al gevonden en deze heeft een zwembad! Hij ligt wel van de route af. Om 14.15 komen we op camping “de liesbos” aan, iets opzij van Breda. Eerst twee biertjes, daarna de tent opzetten. Vervolgens afkoelen in het zwembad. We besluiten op de camping maar wat te eten.
Morgen weer vroeg weg want de verwachting is dat het weer zo warm wordt als vandaag: 32 graden.
3055 Hits Totaal 2 Hits Vandaag

Andere interessante berichten

Fin Tour de Borgondië: 85 km

Fin Tour de Borgondië: 85 km

Na 12 dagen en 925 km is onze Tour de Bourgondië aan een eind gekomen. Vanmiddag om 17.15 kwamen we weer aan op onze...

Dag 11: Migennes – 111 km

Dag 11: Migennes – 111 km

Er zijn van die dagen dat alles anders loopt dan je gepland had. Zoals na 95km een gesloten camping hebben. Dan denk...

Dag 10: Montbard – 60 km

Dag 10: Montbard – 60 km

Vandaag een korte etappe van maar 60km. Reden hiervoor is dat de volgende camping pas over 45km is en dat wordt ons...

0 reacties